Korfbalstars clinic masters bekend

De clinics in het kader van de Rijk Zwaan Korfbalderby’s, worden zaterdagochtend gegeven door Marijn van den Goorbergh en Momo Stavenuiter. Beide heren komen uit in de Korfballeague en hebben de nodige interlands achter hun naam staan. We zijn dan ook zeer verheugd dat zij de B-spelers van de deelnemende verenigingen komen trainen!

Marijn van den Goorbergh

Speler DVO & Oranje / Clinic master bij Korfbalstars

Als jongen van de club doorliep Van den Goorbergh de gehele jeugdopleiding van DVO en speelt daar nu onder Ben Crum in het eerste. Daarnaast maakt hij onderdeel uit van de selectie van het Nederlands korfbalteam onder leiding van Wim Scholtmeijer.

Momo Stavenuiter

Speler Blauw-Wit & international / Clinic master bij Korfbalstars

Momo Stavenuiter speelde voorheen bij DVO en inmiddels al weer even bij Blauw-Wit onder Barry Schep. Hij stond dit jaar twee keer in een korfbalfinale, zowel binnen als buiten. Op het veld werd hij in juni met zijn club Nederlands Kampioen.