Foto: Mieke van Leeuwen

Op de geheel vernieuwde accommodatie van CKC ODO werd afgelopen zaterdag om kwart voor één het startsein gegeven voor de eerste wedstrijden. Het gaat te ver om van al deze wedstrijden verslag te doen maar duidelijk te zien was dat de regioclubs goed aan het uitproberen waren qua opstellingen en wisselingen. Daar is het toernooi dan ook voor, oefenwedstrijden in aanloop naar de competitie.

Aan het eind van de middag bleek CKV VALTO wederom de sterkste seniorenploegen te hebben van het Westland en mocht de bekers in ontvangst nemen. Dinsdagavond gaan de Rijk Zwaan korfbalderby’s verder voor de junioren. Op het veld van CKV Dijkvogels zullen de A1 ploegen van de Westlandse verenigingen gaan uitmaken wie het sterkste junioren team heeft.Twee dagen later op donderdagavond is het de beurt aan de aspiranten van de Westlandse verenigingen. De B1 teams zullen op het veld bij CKV ONDO hun onderlinge krachtmeting gaan doen. Het senioren toernooi kan in ieder geval weer als geslaagd de boeken in en we danken CKV ODO voor hun gastvrijheid op hun mooie nieuwe accommodatie.

Foto’s zijn gemaakt door Mieke van Leeuwen en zijn hier te bekijken!

Het is te hopen dat het publiek ook hun weg weet te vinden naar de wedstrijden van dinsdag- en donderdagavond, want ook de junioren en aspiranten verdienen uw aanmoedigingen.

Naast de eindzege per speeldag, is er ook nog de felbegeerde prijs van meest scorende vereniging, de stand daarvan, na één speeldag, staat hieronder. Het is nog allerminst zeker dat CKV VALTO hier aan kop blijft. De A-junioren en B-aspiranten kunnen dit klassement aardig op zijn kop zetten. Succes allemaal!

ClubSeniorenJuniorenAspirantenTotaal aantal doelpunten
Valto510051
ODO430043
Maassluis360036
ONDO330033
Dijkvogels240024