Foto: Jan Jaap Elenbaas

Jeugd sluit korfbalderby’s af in stijl

Een regenachtige donderdagavond in augustus, de velden van korfbalvereniging ONDO uit ‘s-Gravenzande zijn het toneel van de slotdag van de Rijk Zwaan Korfbalderby’s, editie 2018.

Foto: Johan Pols

Een zwoele dinsdagavond in Maasdijk

Afgelopen dinsdagavond was het de beurt aan de A-junioren om te oefenen middels de bekende derby’s. De oudste jeugd van de deelnemende clubs streed om de eindoverwinning door tegen een ieder andere ploeg één keer te spelen.

Eerste toernooidag een succes

Op de geheel vernieuwde accommodatie van CKC ODO werd afgelopen zaterdag om kwart voor één het startsein gegeven voor de eerste wedstrijden.

Vernieuwde opzet Korfbalderby’s

De derde editie van de Rijk Zwaan Korfbalderby’s wordt iets anders van opzet. Daarnaast verwelkomen we een nieuwe deelnemer dit seizoen.

De wedstrijden van de finale dag nog eens terugkijken?

Tijdens de finaledag zijn de wedstrijden op veld 1 live te zien geweest via valto.tv. Voor de mensen die nog eens willen kijken, ze staan hier!

Razende reporter rapporteert (2)

Na de voorrondes op woensdagavond in Maassluis en donderdagavond in ’s Gravenzanden werden vandaag de Rijk Zwaan vlaggen bij Valto in De Lier opgehangen voor de finale rondes. De weergoden waren ons gelukkig gunstig gezind, zodat onder zonnige omstandigheden genoten kon worden van de leuke korfbalwedstrijden.

Geslaagde tweede editie Rijk Zwaan Korfbalderby’s

Op zaterdag 19 augustus streden CKV Ondo, CKC Odo, CKC Maassluis en CKV Valto voor de titel. Na op woensdag of donderdag al een wedstrijd te hebben gespeeld, was het vandaag tijd voor de finales.

Lees meer

Razende reporter rapporteert (1)

Nadat de junioren het spits hadden afgebeten in de Rijk Zwaan korfbalderby’s op de velden van CKC Maassluis, was het donderdagavond de beurt aan de senioren op bezoek bij CKV ONDO. Als eerste betraden de 2e teams het veld met ONDO 2 en ODO 2 op veld 1 en Valto 2 nam het op veld 2 op tegen CKC Maassluis 2.

Dag 2: CKC Maassluis nog steeds aan kop!

Vanavond speelden de senioren selecties van onze regioclubs hun wedstrijden. Het werd een mooie, sportieve zomeravond waar veel publiek op af kwam. Op het veld van ONDO in ’s-Gravenzande gingen eerst de reserve teams onderling de strijd aan, daarna volgden het vlaggenschip van elke club.

Korfbalstars clinic masters bekend

De clinics in het kader van de Rijk Zwaan Korfbalderby’s, worden zaterdagochtend gegeven door Marijn van den Goorbergh en Momo Stavenuiter.